koor in Zandvoort

Het koor is in 1911 opgericht als een Christelijke Oratorium Vereniging. Hoewel christelijk van oorsprong, is de COV Haarlem niet verbonden aan enig kerkgenootschap. Van leden van de COV wordt dit ook niet verwacht. Veel van de klassieke werken die worden uitgevoerd hebben wel een christelijke grondslag.

bestuur COV Haarlem

Het bestuur van de COV Haarlem bestaat uit vijf leden.

Ineke Swarte-Laenen, voorzitter
Ria Langen, secretaris
Teun de Vries, penningmeester
William Elfrink, concertorganisatie
Ralph Luijt, koorsamenstelling en koorkwaliteit

Verder hebben veel koorleden speciale taken op zich genomen.

koor in het buitenland

De concerten van de COV Haarlem zijn zeer kostbaar, omdat het koor kiest voor kwaliteit. Dit komt tot uitdrukking in de keuze voor de Philharmonie en bij de selectie van orkest en solisten. Het is mogelijk de COV Haarlem te steunen door Vriend te worden van de Stichting Vrienden van de COV Haarlem. De minimale jaarlijkse bijdrage is € 25,-. Dit bedrag, of een veelvoud daarvan, kunt u overmaken op ING rek.nr. NL85INGB0007227221 t.n.v. Stichting Vrienden van de COV Haarlem.

Voor meer informatie kunt u bellen met Joke de Graaf, 023-5270066, of e-mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Go To Top