De COV Haarlem geeft twee keer per jaar een concert: de Matthäus Passion van J.S. Bach op Goede Vrijdag en een wisselend werk in het najaar.

flyer Jezus

Vrijdagavond 7 april 2023
Philharmonie Haarlem

Voor een grote schare trouwe toehoorders is het bijwonen van deze klassieker een vaste traditie in de Passietijd. COV Haarlem voert al meer dan 90 jaar op Goede Vrijdag de Matthäus Passion uit, het meesterwerk van Johann Sebastian Bach. Geniet van de muzikale boodschap van Bach, laat u meeslepen en ga vol inspiratie het paasweekend in. 

 

De Matthäus Passion wordt uitgevoerd onder leiding van dirigent Piet Hulsbos en met medewerking van professionele musici.

Vrijdag 7 april om 19.30 uur
Philharmonie Grote Zaal, Haarlem
€ 35,00 / tot en met 18 jaar € 18,00, inclusief programmaboekje

Kaartverkoop via de website van de Philharmonie Haarlem.

Zondagmiddag 29 oktober 2023
Philharmonie Haarlem

In het najaar van 2023 voert de COV Haarlem de volgende werken uit:

 ● Magnificat - John Rutter
 ● Messa di Gloria - Giacomo Puccini

Meer informatie volgt spoedig.

 

 

COV Haarlem biedt iedereen de mogelijkheid om concertabonnee te worden.

Een concertabonnee heeft jaarlijks toegang tot de twee concerten en kan als eerste in de voorverkoop maximaal drie kaarten bijbestellen op gewenste plaatsen. De kaarten worden per email toegezonden.

Met ingang van 2023 worden de concertabonnees voordat het concert begint, uitgenodigd voor een kopje koffie of thee met elkaar in een aparte ruimte in de Philharmonie.

Neem voor meer informatie contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Go To Top