Banner koor

Lid worden

Wie interesse heeft om lid te worden van de COV Haarlem, kan vrijblijvend een aantal keren komen luisteren of meezingen. Neem wel eerst even contact op met Ralph Luijt: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

COV Haarlem is op zoek naar tenoren. Voor sopranen, alten en bassen bestaat er momenteel een wachtlijst. Om op de wachtlijst te komen, moet er eerst met goed gevolg een stemtest worden afgelegd. Zodra er een plek vrijkomt, neemt het bestuur contact op met de eerste persoon op de wachtlijst.

Van nieuwe leden wordt verwacht dat zij beschikken over een goede stem, enige koorervaring en het liefst kennis van het notenschrift. Zij dienen zelfstandig een partij te kunnen instuderen. Ook is het van belang dat zij vrijwel altijd de repetities bijwonen.

Voor toelating is een stemtest verplicht. Deze wordt afgenomen door de dirigent, in aanwezigheid van een bestuurslid. De dirigent beslist over toelating en stemgroep. De stemtest wordt eens in de drie jaar herhaald.

Het lidmaatschap van de COV Haarlem kost € 67,50 per kwartaal en wordt bij vooruitbetaling voldaan. Het bankrekeningnummer is NL44 INGB 0000 2254 32 t.n.v. COV Haarlem.