Ria Langen

Voor nadere informatie of het maken van een afspraak, kunt u contact opnemen met secretaris Frans van Dijk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Projectzangers kunnen hier meer informatie vinden en voor nadere informatie contact opnemen met Ralph Luijt, koorkwaliteit en -samenstelling: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Concertabonnee worden
COV Haarlem biedt de mogelijkheid om concertabonnee te worden. Een concertabonnee heeft jaarlijks toegang tot twee concerten en kan in de voorverkoop maximaal drie kaarten bijbestellen op gewenste plaatsen. De kaarten worden per email toegezonden. Voor het concert begint, worden de concertabonnees uitgenodigd voor een gezamenlijk kopje koffie of thee in een aparte ruimte in de Philharmonie. Neem voor meer informatie contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Algemene gegevens

  • COV Haarlem
  • Secretariaat: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • KvK-nummer: 40594625
  • IBAN: NL44 INGB 0000 2254 32

 

Privacybeleid en AVG-verklaring

Privacybeleid

AVG-verklaring

 

Beleid sociale veiligheid

Beleid Sociale veiligheid COV Haarlem

 

Instructie toegang tot ledenpagina

Instructie toegang ledenpagina

 

 

Go To Top