Piet Hulsbos

Wij stellen u graag onze dirigent Piet Hulsbos voor. Piet Hulsbos is sinds maart 2016 betrokken bij de COV Haarlem. Hij studeerde koordirectie en orgel aan het Sweelinck Conservatorium te Amsterdam onder leiding van Jan Pasveer en Albert de Klerk en orkestdirectie aan het Stedelijk Conservatorium in Arnhem.

Piet Hulsbos heeft leiding gegeven aan verschillende koren en ensembles, waaronder het Goudsch Kamerkoor, het Haarlems Bach Ensemble, het Overveens Vocaal Ensemble, de Heemsteedse Christelijke Oratorium Vereniging en het Koninklijk Haarlems Mannenkoor Zang & Vriendschap.

Als dirigent, solist en begeleider heeft Piet Hulsbos vele malen meegewerkt aan zowel concerten, radio- en tv-opnamen in Nederland alsook aan concerten in het buitenland. In 1982 was hij prijswinnaar bij het César Franck Concours voor orgel.
Op dit moment is hij dirigent van de COV IJmuiden en van het a capella koor Femmes Vocales te Heemskerk. Hij is organist van de Oude Kerk in Heemstede en docent Voorbereidende Vakopleiding, Orgel en Piano aan FluXus, afdeling muziekschool in Zaanstad.

Go To Top